Team Building PPPCK 2011

Hola, disini ia bermula.

HUTAN LIPUR BERKELAH, PAHANG.

Dah lama dah Kem nih 7,8,9/10/11, cantik kan tarikh hahaha.

Proposal untuk Kem nih dah lama dah dari tahun lepas lagi, dan tgh tahun nih bru lulus, dan waktu tuh la gigih dan kelam kabut wat persiapan.

1st DAY


Diorg bertolak dari puncak alam pukul 9.00 kerana bas agak lewat pada harituh.
Aku, Izzul, Hakim, dan Alip pegi awal dlu nk book tempat, mark dan settle hal2 polis dan klinik.
So aku kat sane dah cuak dah diorg lambat ++dgr ade pelajar dah cedera sblm naik bas pun lagi.
*anim cian die xdpt g, take care yew
Semua baru turun bas dan muka masih suci haha.

Siap2 nek lori.

Nampak Hawa dan Zul jew *cuba teka yg len haha.

Di tapak khemah diorg diajar cmne nk pasang khemah dan setup tempat sendiri.
*Mereka sgt pro
:D

Sesi Memasang khemah.

Khemah setelah dipasang. 
  
Bykkan reserve kami?


Makan la korg.


Malam hari pertama x byk aktivi yg dpt dilakukan sebab malam tu hujan lebat, khemah kebanyakkan bocor dan sume lari kat wakaf tuk tido.
Liza lak mlm tuh sakit so Akim anto die pegi Klinik kesihatan gambang
Malam tuh aku dah tgk suasana lain yang semuanya low morale, tp ia pengalaman terbaek sbb bla lagi kita nk merasa hujan di hutan tgh malam sejuk2 kan? 
Tp at least ade ice-breaking dlm hujan dan night-walk yg sebentar.
*setiap pagi sangat sejuk gila2 mengigil mencengkam tulang belakang haha

2nd DAY


Aktiviti hari kedua full on Falls Trekking, BBQ Night, dan Campfire Activity.
*Aku, Budin, dan AJK pompuan lain di base camp jaga makanan dan setup mana2 perlu

Memanjat er er air terjun?? haha.

Phew.

Dah mendaki kini masa tuk Malam BBQ n Campfire Xtvt yang ada aktiviti seperti, Do as i say not as i Do, Love game, Mafia :D
*masak la korg hahaha
AYAM PERAPAN *lisanye lagi sedap hahaha.

Zul bz menyiapkan tempat BBQ tuk kumpulan laen~~

Chef kumpulan memasak.

Inilah dapur yg Budin bersusah payah wat tuk kami pagi tuh huhuh
*TQ Budin
Dapur kami~~

SWEET-SWEET
AJK dah set baek punya agar setiap kapel dipasangkan malam tuh
Mangsa? Tgk dibawah.
*Nakal Izzul n Mal
Gee & Hakim

Rahman & Asmaa

We rock that night!!

3rd DAY


Hari ni, sume dah x saba nak balik hahaha, letih weyh HP habih battery (xleh charge), makananan org sediakan hahaha.
*Gambaran minda peserta
Siap siaga balik

THX pada para peserta sebab join kem ini dan bersusah payah bersama kami.
*Arigatou, Standing Ovation
Para peserta~~
"Walaupun org kate camp ni x team building sbb x strict, jus know that I made this so that we would be together for the last time and enjoy each moment together."

P/S: Thx for the Memory :')

~ 2 comments: ~

kotaclassic says:
at: 6 February 2012 at 21:46 said...

welcome matdin..

Zaidin says:
at: 21 March 2012 at 21:24 said...

Buding~~~~

~ Post a Comment ~

Followers

Theme images by sndr. Powered by Blogger.