Thanks Guys!

Piece of Word to the Working Committee 
NOTE TO Izzul & Mal: Thx korg sebab sanggup jadi biro program tuk program nih. Aku suka cara korg collaborate bersama, dan setiap program yang bagi aku fresh. Sorry aku x dpt tolong byk kat korg sepanjang program, sorry sebab byk wat korg rasa stress, dan sorry kalu dlm waktu camp itu sendiri aku wat korg terasa. Korglah nadi program nih, THX.
*Good Job Guys :')
THX IZZUL N MAL

NOTE TO Akma & Amal: Thx Akma sebab sggp jadi bendahari program nih walaupun aku tau ko sgt bz dgn SMF dan mcm2 lagi tugas lain. Walaupun niat aku mulanya nk dera ko, tp in the end, it's u yg byk guide dan tenangkan akuh. To Amal, walaupun first time kerja nan ko tapi aku rase seronok sgt, sbb ko komited dan aku rase ko antara plg penat, 24/7 kerja kerja kerja tuk pastikan kiterorg dpt makan.
*THX korg :D
AKMA & AMAL

NOTE TO Farah: Farah, aku xxau mcm mane nk mula melaenkan TERIMA KASIH byk2, sebab ko lah yg paham macam mane perasaan aku bla jumpa mcm2 org, kene maki hamun sane sini, berpenat lelah, even ada hari yg kite sama2 terlupa nk makan risau pasal program nih. TQ kat ko sbb ko lah yg byk bring aku back to reality sewaktu aku tgh down di sepanjang process. Walaupun ko last minit aku amik, tp aku x menyesal sbb ko bagi aku perfect dari segala bende, dan ko lah yg tlg coverkan tuk aku, dan ko nampak ape yg aku x nampak.
*TQ Farah <3 u haha.
FARAH

NOTE TO The A Team: 
NOTE TO Akim, Alip & Fadil: Tq kat korg sbb snggup berjaga malam n wat sentry tuk jaga keselamatan bebudak nih, walaupun korg asik bertelagah jew keje tp at the end, korg make up dgn kerja kuat. 

NOTE TO Ayen, Budin & Yob: Thx kat korg sbb byk bantu aku, Ayen thx sbb walau ko bz nan byk program laen tp ko lah antara org yg settle kerjanya dan ko lah yg byk tlg farah waktu aku xda kat sane rituh. Budin, thx sbb tlg jagakan tempat pada 2nd day dan thx sbb watkan Fly sheet tuk kiterorg supaya kiterorg dpt masak,  berteduh jika hujan dan memudahkan memasak. Yob thx sbb bantu kiterorg dlm setiap aspek, tlg pasang lampu, cari kayu api, dan bantu ajk2 lain. 

NOTE TO Paan: Thx sebab wat surat tuk aku dan minit2 mesyuarat walaupun ko ade lebih puluh2 surat n minit kene wat, tp ko wat n pass kat aku jugak pada hari tuh :') thx.

NOTE TO Ecah & Weng: thx sbb manage dapatkan bas tuk kami heehehedan tlg kami setup2kan tempat ari ke-2

NOTE TO Zati: aku rase aku plg byk torture ko walaupun tau ko ade program gak hehe maap. thx sbb sanggup jadi paparazzi hahaah

NOTE TO Azalia & Qis: Aku juga x dapat lupakan jasa korg belakang tabir yang byk, sgt2 byk tolong aku walaupun pada hari kejadian korg xda atas masalah tersendiri. Qis, tq sebab susah2 carikan peralatan masak. Azalia, thx sbb tahan perangai aku dan wat listname tuh, xda bende tuh kiterorg lost hahaha.

NOTE TO Epul & Aiman: hahaha kenapa part korg aku dah start menangis, thx sbb jadi pemanatau utk program nih, thx sebab sanggup ambikkan baju tuk kiterorg, sanggup bersusah payah tuk kiterorg. Aiman, aku janji nnt aku bayar balik duet ko, dan Epul, u're just wonderful thx for supporting me :').
*U guys are just too awesome to tell the greatness u guys bring :')
THE A TEAM!!

Gudbyee~~~

P/S: Can't stop weeping, it's just too overwhelming for me, THX GUYS.

~ 1 comments: ~

helmetputih says:
at: 22 November 2011 at 07:07 said...

usah nangis2...hidup ini diteruskan lagi dengan diiringi bersama kenangan2 yg kita ada :)

~ Post a Comment ~

Followers

Theme images by sndr. Powered by Blogger.