Adventures Continue...

Hyep, lama x update hahaha.
Saya mmg org yg suka procrastinate dan itu masalah terbesar saya >.<

Ok update ttg apa yg kami lakukan sewaktu bosan2 itu hari weeee~~~


Say hi to Pantai Remis


It's all started with a boring day, and I don't know where to go ....
Memandu tanpa tujuan ... and decide nak pergi Pantai Remis, using Google MAPS of course or we'll be lost.



Minah nih tak dok feel apa tah


Sedeyhkan? dah bape tahun duk kat Puncak Alam, baru tahu kat sini ada pantai yang boleh dinikmati dan  anginnya berderu2 haha ;p

Xyah lah nak pi PD tuk pemandang pantai.


Skali lagi dok feel matahari kot =.='


First aku sampai sini perghh ... ramainya org ... dan byk nye pelbagai jenis 'shellfish' dijual, dan aku mmg amik beberapa la. 

First time dengar dan makan Kerang Bulu. SEDAP! 
Nak tau bendenya kerang bulu guna encik google, aku lupa nak amik gambo


Pipaq jeles nan pose tiang bendera minah sebelum ini ;p


Oh dan kat cini ada org jual keropok lekor dan keledek goreng yang sangat sedap, mesti try yawlll. SERIOUSLY! 

Oh dan cuba jangan mandi kat sini kalu xnak mati or kelihatan gila.


Happy moments together!


Selain pemandangan yang indah, angin yang mendayu-dayu, ada juga kedai makan kat sini, so try la, boleh tahan la. 

next aku datang nak aim kedai ituh!! haha


Nampak? Gabak!


Ada satu stall kat situ jugak menjual pelbagai makanan haha. Kami pi situ ja, xdak duet doh haha.

ABC kat kedai tuh AWESOME gila. Besar dan sedap! mesti cuba!


Matahari membenamkan diri~



 Muahaha habis sudah kot entry kali ini, so I Say BYE2. :D
Moga Ketemu Lagi


Peace yall


EH mana gambar tuan punya blog? haha nah!
Bercita2 nak jadi lanun =.=



P/S: Aku bukan Narcissist suka menunjuk gambo sendir juga sangat low self-esteem dgn imej sendiri haha. Maaf xda gambar sendiri.

~ 0 comments: ~

~ Post a Comment ~

Followers

Theme images by sndr. Powered by Blogger.